دلایل کم و زیاد شدن دور موتور جاروبرقی

کم و زیاد شدن دور موتور جاروبرقی دلایل متعددی دارد که تمامی آنها را در ادامه این مقاله بررسی می کنیم. در این حالت وقتی جاروبرقی را روشن می کنید، دور آن مدام کم و زیاد می شود و همین مسئله مشکلاتی را در عملکرد این دستگاه ایجاد می کند. معمولا از روی صدای جارو می توان زیاد و کم شدن دور آن را تشخیص داد. البته در این حالت، قدرت مکش هم تغییر می کند؛ اما عموما این مورد چندان محسوس نیست.
اگر شما هم با این مشکل مواجه شده اید، برای آشنایی با دلایل کم و زیاد شدن دور موتور جاروبرقی و البته راهکارهای حل این مشکل، ادامه مطلب را در هوم کالا دنبال کنید.
اجزای جاروبرقی
۱. قسمت الکتریکی: قسمتهای استاتور (قسمت ساکن)، کلکتور (کموتاتور) و جاروبکها (زغالها) قسمتهای الکترونیکی جاروبرقی را تشکیل میدهند.
۲. قسمت مکانیکی: سیم جمعکن، مخزن زباله و فیلتر قسمتهای مکانیکی جاروبرقی هستند.
مقدار توانی که در انتهای شیلنگ تمیزکننده جاروبرقی به جریان هوا تبدیل میشود، با «هواوات» اندازهگیری میشود. در واقع واحد اندازهگیری همان وات است. از واژه «هوا» به این منظور استفاده میشود که مشخص گردد این قدرت خروجی است، نه برق الکتریکی ورودی.
وسایلبرقی ممکن است در طی چند سال استفاده مداوم، دچار خرابی شوند. جاروبرقی بیشک اولین وسیله پرکاربرد برقی در هر خانه محسوب میشود و بروز مشکلاتی مانند کاهش مکش یا یکسره شدن موتور که منجر به کم و زیاد شدن دور موتور جاروبرقی میشوند، تقریبا رایج است.
در این مطلب تلاش میکنیم نکات کاربردی مهمی در این زمینه ارائه نماییم تا شما بتوانید با کمترین هزینه نسبت به تعمیر جاروبرقی اقدام کنید.